dissabte, 11 de desembre de 2010

Només 1 problema d'espai aeri?

MILITARITZACIÓ DELS CONTROLADORS AERIS (desembre 2010)
"El senyor ministre de Foment és un inútil total, amb dosis importants de barrut, perquè sempre troba una excusa per no assumir responsabilitats", ha proclamat Rajoy citant una frase que en el seu moment va utilitzar Alfredo Pérez Rubalcaba contra el ministre de Foment del PP, Rafael Arias Salgado, per uns retards en els aeroports el 1999.Frase referent al problema creat pels controladors aeris el 03.12.10, que va provocar el primer estat d'alarma en democràcia i una militarització dels controladors aeris.
Què fa aquesta frase en el blog d'un mestre? Doncs, que per un decret-llei el govern ha fulminat un conveni col·lectiu. En castellà es diu:"cuando las barbas del vecino veas recortar, pon las tuyas a remojar". Algú recorda que ens han retallat el sou? Què ens poden fer ara a cop de decret?
Cadascú pot treure les conclusions que vulgui.
PS.: Si fem una mica de memòria, allà per l'any 1992, els controladors encara eren funcionaris. Qui manava aleshores? Per què els van passar a la privada? Qui va crear AENA? ... Com deia en B. Dylan, la resposta està en el vent. O potser no!